RETOURNEREN & RUILEN

RETOURNEREN:

 

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na verzending terugsturen, hierna is dit helaas niet mogelijk (tenzij het probleem onder de garantie valt).

 

Wij geven uw geld terug of ruilen uw product wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • Stuur een e-mail naar info@momentsbycontent met vermelding van uw aangekochte artikelen (naam en code van het product) en een korte uitleg van de reden van retourzending.

  • Het verzoek moet binnen 14 dagen na de verzenddatum worden ingediend.

  • De artikelen worden in dezelfde toestand teruggestuurd als waarin ze zijn verzonden, in de oorspronkelijke doos en met alle meegeleverde accessoires.

  • De zolen van de schoenen zijn voorzien van een beschermfolie zodat u de schoenen kan passen zonder de zool te beschadigen. Wij nemen enkel schoenen terug wanneer deze folie nog in de oorspronkelijke staat aanwezig is.

  • Bezorg de goederen binnen de 20 dagen vanaf de levering van de goederen op uw kosten terug aan Atelier Content BV, Fostierlaan 10, 9600 Ronse. 

  • De goederen dienen ons per koerier (DHL, Fedex, enz.) of met een te traceren (bij voorkeur verzekerde) verzending van Bpost  te worden terugbezorgd. De verzendingskosten en de verzendingsrisico's zijn voor eigen rekening.

 

Na ontvangst van het retourpakket, storten we het bedrag (exclusief verzendkosten) binnen uiterlijk 14 dagen terug op uw rekening.

RUILEN:

Als u een product wil ruilen voor een kleinere of grotere maat, sturen wij dat artikel gratis op, indien in voorraad. Als het artikel niet meer voorradig is, krijgt u uw geld terug.

Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Het 'Moments by Content' team.

PASSEN, VOELEN, BELEVEN...

U kan onze schoenen passen, voelen en bekijken in een rustige, intieme omgeving.

-- Jardin d’amour: Leopoldstraat 29, 2000 Antwerpen.

Doorlopend open van woensdag tot zaterdag van 11u tot 18u.
Of boek hier online een afspraak.

-- Atelier Content: Fostierlaan 10, 9600 Ronse.

Enkel op afspraak: Boek hier online

Op onze webshop aanvaarden wij betalingen via Bancontact, iDEAL, Visa, Mastercard, American Express en bankoverschrijving.